Οι καλύτερες τιμές στα καυσόξυλα σε όλη την Αθήνα

Οι τιμές μας στα καυσόξυλα είναι οι καλύτερες τιμές σε όλη την Αθήνα

Άκόμη ένα φθινόπωρο έρχεται και ακόμη μια φορά ήρθε ο καιρός για να προμηθευτείτε τα καυσόξυλα του χειμώνα! Η εταιρία μας «καυσόξυλα Ήφαιστος» είναι όπως πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε να καλύτερα ξύλα για το τζάκι ή για τη σόμπα σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Διαθέτουμε δύο καταστήματα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα ξύλα σας, ένα στον Άλιμο και ένα στη Λεωφόρο Καβάλας (Αιγάλεω – Περιστέρι). Έτσι μπορούμε να καλύψουμε γρήγορα όλη την Αττική και να σας προμηθεύσουμε με καυσοξυλα σε όποια περιοχή και να βρίσκεστε, είτε ζείτε στην Γλυφάδα, είτε ζείτε στα βόρεια προάστια.

Τα ξύλα μας προέρχονται από Ελληνικά δάση και είναι τα καλύτερα της αγοράς. Πάντα ξερά και καλοκομμένα, σας παραδίδονται σωστά τοποθετημένα σε μεγάλους γιγαντόσακους. Μπορούμε επίσης να τα μεταφέρουμε στην αυλή σας ή στο διαμέρισμά σας, σε οποιονδήποτε όροφο και αν μένετε, καθώς διαθέτουμε ιδιόκτητο γερανό.

ξερά και καλοκομμένα ξύλα για τζάκι

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από ξύλα, όπως η ελιά, το πεύκο, ο δρυς, το πουρνάρι και η οξιά. Το κάθε ξύλο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, και αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας μπορείτε πάντα να μας ρωτήσετε έτσι ώστε να σας συμβουλέυσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε επίσης να μας ρωτήσετε και για τον καθαρισμό της καμινάδα σας – κάτι που δεν πρέπει να παραλείπετε ποτέ – αν θέλετε να απολαμβάνετε την θαλπωρή του τζακιού σας με πραγματική ασφάλεια.

Οι τιμές μας στα καυσόξυλα είναι οι καλύτερες τιμές σε όλη την Αθήνα!

Οι τιμές μας για όλα τα είδη ξύλου (εκτός της ελιάς που είναι κατά 10 ευρώ ακριβότερη) ξεκινούν από 90 ευρώ το κυβικό και στη συνέχεια πέφτουν κατά 5 ευρώ, για κάθε επιπλέον κυβικό που αγοράζετε. Επιπλέον για κάθε κυβικό σας επιστρέφουμε 15 ευρώ με τη μορφή δωροεπιταγής. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να ρίξουμε πολύ χαμηλά την τιμή, καθώς αν π.χ. αγοράσετε 4 κυβικά, θα πληρώσετε μόνο 75 ευρώ για το κάθε κυβικό, και επιπλέον θα σας επιστρέψουμε και 60 ευρώ ως δωροεπιταγή.., δηλαδή βάση οφέλους θα είναι σα να έχετε πληρώσει μόνο 60 ευρώ το κυβικό!

Δείτε αναλυτικά τις τιμές μας.

Να επισημάνουμε επίσης ότι η ποσότητα που θα λάβετε είναι μετρημένη με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Εννοείται πως είστε ευπρόσδεκτοι να παραβρίσκεστε κατά την επιλογή και την μέτρηση των καυσόξυλων, όπως και κατά την φόρτωση και τη μεταφορά τους στον χώρο σας.

Ωστόσο θα πρέπει να πούμε πως οι παλιοί πελάτες μας μας εμπιστεύονται απόλυτα, και πλέον το μόνο που κάνουν είναι να μας τηλεφωνούν και να μας ενημερώνουν για τη παραγγελία τους. Και φυσικά αυτή η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν – χτισμένη μέσα από πολλά χρόνια συνεργασίας – αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για μας!

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς για ξερά καυσόξυλα σε πολύ χαμηλές τιμές, τότε μη διστάζετε και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!