Το καλοκαίρι και τα καυσόξυλα πάνε μαζί…

Οι καλύτερες τιμές για καυσόξυλα στην Αθήνα

Μπορεί ο χειμώνας να πέρασε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το καλοκαίρι και τα καυσόξυλα δεν πάνε μαζί…

Γιατί πολύ απλά, αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να προμηθευτείτε τα καυσόξυλα της επόμενης χρονιάς! Στα καυσόξυλα Ήφαιστος θα βρείτε ότι ακριβώς ψάχνετε, καθώς διαθέτουμε όλα τα είδη καυσοξύλων, από όλα τα δέντρα, όπως ελιά, δρυς, πουρνάρι, οξυά, ακόμα και από πορτοκαλιά… το οποίο μάλιστα είναι και ένα ξύλο με πολύ ωραίο άρωμα…

Σε μας δεν θα βρείτε όμως μόνο ποικιλία στα καυσόξυλα, αλλά θα βρείτε και ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε τη δουλειά τους, και που προσεγγίζουν την κάθε πώληση με μεγάλο επαγγελματισμό και με μεράκι. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την αγορά τους, και γιαυτό προσπαθούμε να είμαστε άριστοι, τόσο όσο αφορά την ποιότητα των ξύλων μας ( πάντα ξερά! ), αλλά και όσο αφορά τη μεταφορά και την τοποθέτηση. Επίσης, κύριο μέλημά μας είναι να κρατάμε πάντα τις τιμές μας όσο πιο χαμηλά μπορούμε, έτσι ώστε να δίνουμε τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη μας – ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση – να μπορεί να προμηθευτεί τα ξύλα της χρονιάς.

Για να μπορέσουμε να το επιτύχουμε αυτό, έχουμε εισάγει ένα πρωτοποριακό τρόπο πώλησης των ξύλων μας, όπου όσο μεγαλύτερη ποσότητα αγοράζει ο πελάτης, τόσο περισσότερο ανταμείβεται στην τιμή, καθώς η τιμή χαμηλώνει. Ταυτόχρονα, ο πελάτης κερδίζει επιπλέον χρήματα που του δίνονται σε μορφή δωροεπιταγής, με την οποία μπορεί να προμηθευτεί ακόμα περισσότερα καυσόξυλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πελάτης μας θα φύγει από την έδρα μας έχοντας μαζί του την καλύτερη ποιότητα ξύλων -για το τζάκι ή για τη σόμπα του- και θα το έχει κάνει αυτό έχοντας πληρώσει μια πολύ συμφέρουσα τιμή. Άλλωστε οι τιμές μας στα καυσόξυλα ήταν πάντα οι καλύτερες στην αγορά.

Να επισημάνουμε επίσης ότι παραδίδουμε τα καυσόξυλά μας σε όλη την Αθήνα. Απλά ενημερώστε μας για τον χώρο παράδοσης, και εμείς μπορούμε να τα μεταφέρουμε και να τα τοποθετήσουμε στον δικό σας χώρο. Είτε κατοικείτε στη Γλυφάδα, είτε στο Περιστέρι, είτε στη Κηφησιά, εμείς θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και θα σας παραδώσουμε ταχύτατα την παραγγελία σας. Διαθέτουμε ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και αρκετά φορτηγά ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ταυτόχρονα πολλούς πελάτες. Διαθέτουμε μέχρι και γερανό, ώστε να μπορούμε να μεταφέρουμε τα καυσόξυλα ακόμα και στα πολύ δύσκολα μέροι.

Με τα καυσόξυλα Ήφαιστος μπορείτε πάντα να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Σιγουριά για την ποιότητα που αγοράζετε, και ασφάλεια γιατί θα ξέρετε πως τα καυσόξυλά σας θα παραδοθούν σωστά, μετρημένα, και στην ώρα τους.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, και η καλύτερη διαφήμηση για εμάς είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας!

Για να διαπιστώστε κι εσείς αυτά που σας λέμε, μπορείτε είτε να μας καλέσετε για μια τηλεφωνική επικοινωνία ή μια παραγγελία, ή – ακόμα καλύτερα – να περάσετε από κάποιο από τα δύο καταστήματα που διαθέτουμε, ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και να είστε και παρών στη μέτρηση και στην επιλογή των ξύλων σας. Το κεντρικό μας κατάστημα είναι στον Άλιμο, και το άλλο μας κατάστημα είναι στο Περιστέρι. Μπορείτε επίσης να μας παρακολουθείτε είτε μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνουμε στα διάφορα mdeia, είτε μέσα από κοινωνικά δίκτυα – όπως το facebook – για να ενημερώνεστε για τυχών προσφορές μας σχετικά με τα καυσόξυλα, ή για συμβουλές για το τζάκι σας ( αναλαμβάνουμε και καθαρισμούς τζακιών, καμινάδων ) κλπ.

Εμείς από τη πλευρά μας θα χαρούμε να σας ακούσουμε, να σας δούμε, και να σας εξυπηρετήσουμε!