Τώρα καυσόξυλα Ήφαιστος και στα Βόρεια προάστεια!

Τώρα καυσόξυλα Ήφαιστος και στα Βόρεια προάστεια!

Μένετε στα βόρεια προάστεια και δεν έχετε ακόμα βρεί από που θα προμηθευτείτε τα καυσόξυλα της επιλογή σας; Υπάρχει λύση, τα ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ είναι εδω για εσάς!

Πάντα αξιόπιστα και δίπλα στον πελάτη, πάντα φθηνά και υπεύθυνα, ερχόμαστε στον χώρο σας σε όποια περιοχή των βορείων προαστείων και αν βρίσκεσθε για να σας εξυπηρετήσουμε και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Όντας στον χώρο αυτό πολλά έτη, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας κάθε σας επιθυμία. Μπορούμε να κόψουμε τα καυσόξυλα τζακιού και τα ξύλα για την σόμπα σας σε όποια διάσταση (μήκος) θελήσετε. Επιπλέον επισκευάζουμε το τζάκι σας, αναλαμβάνουμε συντηρήσεις τζακιών και τοποθετούμε αντιανεμικά καπέλα για την καλύτερη συντήρηση, οικονομία και απόδοση του τζακιού σας. Φυσικά, μη ξεχνάτε πως πάντα μπορείτε να ζητάτε τη συμβουλή μας γύρω από το οποιδήποτε θέμα σχετικά με τα καυσόξυλα, καθώς η μεγάλη μας εμπειρία μας έχει χαρίσει γνώσεις που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν.

Τώρα καυσόξυλα Ήφαιστος και στα Βόρεια προάστεια!

Ερχόμενοι στο χώρο μας, μπορείτε να μας γνωρίσετε και φυσικά να επιλέξετε τα ξύλα που χρειάζεστε.  Σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε καυσόξυλα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, με το ακριβές βάρος που ζητάτε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα ξύλα μας είναι μόνο ελληνικά, ξερά, στεγνά και καλοκομένα ώστε να είναι πάντοτε έτοιμα προς καύση.

Έχετε εγγυημένη ποσότητα παραλαβής διότι έρχονται σε γιγαντόσακους του ενός κυβικού 1 Χ 1 Χ 1 το οποίο είναι μεζούρα που αποδεικνύει ότι αυτό που πήρατε είναι αυτό που παραγγείλατε.

Επίσης εάν το επιθυμείτε μπορείτε να παρευρίσκεστε την ώρα του φορτώματος στον χώρο μας ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς ότι τα πάντα έχουν γίνει σωστά και στη συνέχεια  να φύγετε συνοδεία με τον οδηγό για τον χώρο σας.

Εαν ντανιάσει ο οδηγός τα ξύλα δίπλα απο το φορτηγό δεν υπάρχει κάποια έξτρα επιβάρυνση, εαν όμως χρειαστεί μεταφορά και μεταφόρτωση σε σημείο μακριά απο το φορτηγό τότε ο οδηγός παίρνει μαζί του ένα ακόμα βοηθό και 2 καρότσια, ώστε ο ένας να γεμίζει τον κουβά και κουβαλάει και ο άλλος να χτίζει τα ξύλα. Τότε δίνετε κάτι και σε αυτούς για τον κόπο τους, ένα ποσό δηλαδή που είναι ανάλογο με την ποσότητα ξύλων που θα παραλάβετε.

Μεγάλη ποικιλία από καυσόξυλα

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία από ξύλα, όπως ξύλα οξιάς,  ξύλα δρυός, ξύλα πουρναριού, ξύλα ελιάς,  ξύλα πορτοκαλιάς, ξύλα πεύκου και ξύλα μαστίχας. Δείτε αναλυτικότερα τα προϊόντα μας εδώ.

Έχοντας τεράστιους χώρους αποθήκευσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τεράστια ποικιλία ξύλων της επιλογή σας όποτε το θελήσετε εσείς οι ίδιοι. Επίσης το κατάστημα μας διαθέτει και ανυψωτικό μηχάνημα για όποιον επιθυμεί να ανεβάσει τα ξύλα του σε όροφο,ταράτσα κλπ.

Μπορείτε λοιπόν να δείτε γιατί ο Ήφαιστος αποτελεί την καλύτερη επιλογή σας για καυσόξυλα.  Γιατί έχουμε την εμπειρία, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη δυνατότητα για πολύ χαμηλές τιμές, αλλά πάνω απ όλα, γιατί έχουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας. Επικοινωνήστε κι εσείς μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!


 φωτογραφίες από το κατάστημά μας στον Άλιμο

φωτογραφίες από το κατάστημά μας στη Λεωφόρο Καβάλας