ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Η μη συντήρηση της καμινάδας μπορεί να της μικρύνει τόσο τη διατομή ώστε να προκαλέσει έκρηξη ή ακόμα να πάρει φωτιά. Αυτό συμβαίνει λόγω της συσσωρευμένης μάζας κάπνας και πεπάλης που επικολλάται στα τοιχώματα της καμινάδας από τη χρήση.

Για την ακίνδυνη λειτουργία του τζακιού σας συνιστάται:

 

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

Σας επισκέπτεται έμπειρος εξειδικευμένος τεχνικός ο οποίος μονώνει την εστία του τζακιού σας με διπλή επίστρωση προστατευτικής μεμβράνης (κάλλυμα) για να μη λερώσει. Κατόπιν, από το επάνω μέρος της καμινάδας εισχωρεί το μηχάνημα καθαρισμού ξύνοντας σχολαστικά τα τοιχώματα αφαιρώντας κάθε κατάλοιπο, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του τζακιού σας. Τέλος, αφαιρείται το προστατευτικό κάλλυμα της εστίας και περιμαζεύεται όλη η σκόνη χωρίς να λερωθεί ο χώρος σας.

 

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

Γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους και όχι για λειτουργικούς. Παρόλα αυτά, είναι μια διαδικασία απαραίτητη για τη σωστή διατήρηση του τζακιού σας σε άριστη κατάσταση. Καθαρίζεται η εστία των πυρότουβλων και του προστατευτικού τζαμιού (αν υπάρχει) με ειδικά υγρά τα οποία αφαιρούν την καπνιά (μαυρίλα) και επαναφέρουν τα φυσικά χρώματα στην εστία σας.

 

Σε κάθε περίπτωση γίνεται έλεγχος στο τζάκι και στην καμινάδα ώστε αν διαπιστωθεί φθορά, ζημιά ή παράλειψη να προχωρήσουμε σε τυχόν επισκευή ή βελτίωση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα να έχετε ένα πλήρως αποδοτικό και λειτουργικό τζάκι!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!