Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στην εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”

Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στην εκπομπή του Σκάι "Πρώτη Γραμμή"

Συνεχίζοντας την παράδοση που μας θέλει να έχουμε μια συνεχή παρουσία στα media, έτσι και φέτος ο κύριος Γιώργος Κασκαλίδης – ιδιοκτήτης της επιχείρησης “καυσόξυλα Ήφαιστος” – εμφανίστηκε σε εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης προκειμένου να μιλήσει για τη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της αγοράς καυσόξυλων, και ταυτόχρονα να ενημερώσει τους τηλεθεατές σχετικά με τις τις τιμές που υπάρχουν στην ευρύτερη αγορά, για το ποιά είδη ξύλου θα πρέπει να προτιμάνε, και για τις μοναδικές προσφορές που μπορούν να βρουν στο κατάστημά μας. 

Αυτή τη φορά ο κύριος Κασκαλίδης εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή” (με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6.00 με 10.00 το πρωί). Η εκπομπή παρουσιάστηκε τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016.

 

Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στην εκπομπή του Σκάι "Πρώτη Γραμμή"

Αν θέλετε κι εσείς ν΄ακούσετε τις συμβουλές του κυρίου Κασκαλίδη μπορείτε να πατήσετε σε αυτόν το σύνδεσμο προκειμένου να μεταφερθείτε στη σελίδα του Σκάι και να παρακολουθήσετε το σχετικό video. 

Και μη ξεχνάτε πως σε μας θα βρείτε καυσόξυλα που θα είναι πάντα ξερά και καλοκομμένα, προσωπική εξυπηρέτηση, πολύ χαμηλές τιμές, και πολλά δώρα! Και φυσικά κάνουμε διανομή σε όλη την Αττική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.