Προσφορά καυσόξυλα ΗΦΑΙΣΤΟΣ Ιούνιος 2015

Τα καυσόξυλα ΗΦΑΙΣΤΟΣ ξεκινάνε τη μεγάλη καλοκαιρινή ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Άρχισαν οι ετοιμασίες για τα καυσόξυλα του χειμώνα. Δεν μπήκε καλά καλά το καλοκαίρι και πολλοί προνοητικοί Αθηναίοι έκαναν ήδη τις προμήθειές τους σε καυσοξυλα για τον χειμώνα. Με κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη αναλαμβάνουμε τη δωρεάν διανομή καυσοξύλων σε όλη την Αθήνα από το το πρωί έως το απόγευμα κατόπιν παραγγελίας. Η εταιρία Ήφαιστος έχει τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσότητας μιας και πάντα υπάρχει απόλυτη επάρκεια προϊόντων. Διαθέτουμε στόλο που αναλαμβάνει τη μεταφορά και παράδοση του εμπορεύματος στον χώρο σας με ταχύτητα και συνέπεια. Τα δυο κεντρικά σημεία διανομής καυσοξύλων της εταιρίας Ήφαιστος (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 21, ΑΛΙΜΟΣ & ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 193, ΑΙΓΑΛΕΩ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) μας δίνουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε αποτελεσματικά όλη την περιοχή της Αθήνας.

Διαθέτουμε στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους όπου φυλάσσονται τα καυσόξυλα στις συνθήκες που πρέπει να βρίσκονται, έτσι ώστε να προστατεύονται από παράγοντες υγρασίας και να παραμένουν πάντα στεγνά και ξερά έτοιμα προς καύση. Ωστόσο, να επισημάνουμε εδώ πως εάν αναζητάτε φθηνά καυσόξυλα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Πολύ συχνά μια φθηνή λύση μπορεί να την πληρώσετε ακριβά. Σοφότερο θα ήταν να ερευνείσετε πρώτα ώστε να είστε σίγουροι ότι τα καυσόξυλα που αγοράζετε για το τζάκι ή τη σόμπα είναι όντως καλά, και προπάντων ξερά-στεγνά ώστε να μην σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Αποφύγετε καταρχήν τις υπερβολικά χαμηλές τιμές. Είναι αδύνατον να βρείτε καυσόξυλα να πωλούνται υπερβολικά φθηνά χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παραβρίσκεστε εκεί κατά τη διάρκεια της αγοράς / φόρτωσης, ώστε να εξασφαλίσετε ότι τα ξύλα που σας προτείνουν είναι όντως αυτά που θα αγοράσετε.

Εμείς από τη πλευρά μας διαθέτουμε φθηνά και ξερά ξύλα σε πολύ καλή ποιότητα. Οι τιμές μας θεωρούνται από τις χαμηλότερες στην αγορά και όλοι οι πελάτες μας δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητά μας.

Προσφορά 2015 - μόνο εμείς μπορούμε ! 60 ευρό το κυβικό !

Μόνο ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ μπορεί να σας προσφέρει τέτοιες τιμές!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! Στα καυσόξυλα ΗΦΑΙΣΤΟΣ διαφέρουμε, πάντα με σεβασμό στον πελάτη!