Στεγασμένα καυσόξυλα

Προστατευμένα καυσόξυλα

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΞΕΡΑ

Η εταιρεία μας “καυσόξυλα Ήφαιστος” εδώ και πολλά έτη σας προμηθεύει με τα καλύτερα καυσόξυλα που υπάρχουν στην αγορά. Κι αυτό γιατί εμείς οι ίδιοι φροντίζουμε να προμηθευτούμε τα καλύτερα ξύλα από τα Ελληνικά δάση, όλα προϊόντα νόμιμης υλοτομίας.

Το παραπάνω αν και ίσως ακούγεται απλό, στη πραγματικότητα δεν είναι, καθώς απαιτείται μια συνεχής φροντίδα ώστε τα ξύλα να σας παραδοθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για καύση.

Τα ξύλα διατηρούν μέσα τους τους φυσικούς τους χυμούς, συν την υγρασία που έχει διαπωτίσει το ξύλο μέσα από τα έτη. Ωστόσο για να καεί σωστά ένα ξύλο,θα πρέπει να διατηριθεί για αρκετό καιρό σε ένα ξυρό περιβάλλον, προστατευμένο από τη βροχή και τα γενικότερα καιρικά φαινόμενα.

 

Προστατευμένα καυσόξυλα

Εμείς, σαν καυσόξυλα Ήφαιστος,διατηρούμε μεγάλες προφυλαγμένες εκτάσεις, όπου στοιβάζουμε τα ξύλα μας κάτω από απολύτως στεγανά υπόστεγα και τα αφήνουμε εκεί μέχρι η υγρασία του ξύλου να πέσει στο βαθμό που εμείς θέλουμε. Με λίγα λόγια, πουλάμε μόνο όταν τα ξύλα μας είναι αποχυμωμένα και ξερά.

Να τονίσουμε ακόμα πως τα καυσόξυλα μας προφυλάσονται σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον χώρο σας, καθώς τα προφυλασουμε ακόμα και μέσα στα φορτηγά που τα μεταφέρουμε.

Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας θα απολάυσουν τα ξύλα που αγόρασαν, χωρίς προβλήματα με το τζάκι ή με τη σόμπα τους.

Να πούμε εδώ πως μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια αρκετά μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ελιά, δρυς, πουρνάρι…  το κάθε ξύλο προσφέρει και ένα διαφορετικό κάψιμο, καθώς διαθέτει διαφορά χαρακτηριστικά.

Και φυσικά, αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς χρειάζεστε… τότε απλά ρωτήστε μας! Με μεγάλη μας χαρά θα σας συμβουλεύσουμε και θα σας  βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.  

Αν λοιπόν αναρωτιέστε ακόμα για το που θα βρείτε την καλύτερη προσφορά για καυσόξυλα, τότε απλά ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για να μας γνωρίσετε…

Θα βρείτε τα πιο ξερά και καλοκομμένα καυσόξυλα, σε τιμή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μόνο με 60 ευρώ το κυβικό μέτρο!

Θα βρείτε δηλαδή τις καλύτερες τιμές σε καυσόξυλα στην Αθήνα!

Θα βρείτε επίσης ανθρώπους εμπιστοσύνης, με μεράκι για τη δουλειά τους, συνέπια, και επαγγελματισμό.

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μη ξεχνάτε πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλη την Αττική, με 2 καταστήματα (σε Άλιμο και Περιστέρι) και ουσιαστικά να προμηθεύσουμε με καυσόξυλα όλες τις περιοχές της Αθήνας, από Γλυφάδα μέχρι και τα βόρεια προάστια.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει… Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!


Δείτε εδώ videos από την παρουσία μας στα media