Προσφορές

 

ΠΑΝΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ – ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΕΡΟΙ

Στους σημερινούς καιρούς όπου η τιμή του πετρελαίου και του αερίου γίνεται όλο και πιο ακριβή για τον καταναλωτή, τα καυσόξυλα αποτελούν μια πολύ καλή οκονομική αλλά και υγιεινή λύση ώστε να μπορείτε να έχετε την κατάλληλη θέρμανση ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε και μεγάλη οικονομία στην τσέπη μας. Όπως και να το δείτε, τα καυσόξυλα είναι ο ομορφότερος και οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Φυσικά, η επιλογή είναι δική σας! Μια επίσκεψη στον χώρο μας είναι αρκετή ώστε να δείτε και από μόνοι σας πως μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τα ξύλα που χρειάζεστε, όπως και να διαλέξετε καυσόξυλα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, με το ακριβές βάρος που ζητάτε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για τη μεταφορά τους στον χώρο σας δε χρειάζεται παρά το να μας δώσετε τη διεύθυνσή σας, καθώς αναλαμβάνουμε την αποστολή κατ οίκον. Η τοποθέτησή τους στον χώρο σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από εμάς καθώς διαθέτουμε όλα τα απαιτούμενα μέσα, από το μεγαλύτερο όχημα (γερανό) έως το πιο μικρό μεταφορικό μέσο ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση παντού.

Στο χώρο μας επίσης μπορούμε να σας ενημερώσουμε αλλά και να σας συμβουλέψουμε για τα είδη των καυσόξυλων που πρέπει να προτιμάτε. Γιατί μέσα από τα τόσα χρόνια εμπειρίας που έχουμε, ξέρουμε ακριβώς το τι ισχύει, και το τι δεν ισχίει σχετικά με τα ξύλα. Για παράδειγμα, η άποψη που λέει ότι τα δέντρα που βρίσκονται σε πλαγιές όπου δεν τα βλέπει ο ήλιος καίγονται δύσκολα, είναι μια θεωρία που δεν ισχύει. Το ίδιο δεν ισχύει πως η χώρα προέλευσης παίζει κάποιο ρόλο. Αυτό όμως που ισχύει είναι ο βαθμός υγρασίας του κάθε ξύλου. Η ίδια ποικιλία Δρυός και Οξιάς όταν έχει την ίδια υγρασία θα καεί με την ίδια ένταση, είτε προέρχεται από την Ελλάδα, είτε από εξωτερικό.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύουμε πως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να περάστε από τον χώρο μας για να ενημερωθείτε από κοντά για τις προσφορές μας. Γνωρίζουμε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν, γι΄αυτό και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την σταθερή προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας σας σωστή εξυπηρέτηση, σιγουριά, οικονομία και ποιότητα.