Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στην εκπομπή “ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ” του EPSILON TV

Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στην εκπομπή "ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ" του EPSILON TV

Το δημοφιλές κανάλι Epsilon TV μας προτίμησε για άλλη μια φορά προκειμένου να προσφέρουμε στους τηλεθεατές την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σχετικά με την αγορά καυσόξυλων.

Ο κύριος Γιώργος Κασκαλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ” (με τη Φαίη Μαυραγάνη) και μίλησε για τη κατάσταση που επικρατεί φέτος στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του σχετικά με το πως μπορούμε να διακρίνουμε τα κατάλληλα ξύλα για το τζάκι μας.

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ στην εκπομπη "ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ" - EPSILON TV - 08-10-2017

Ο φετινός Χειμώνας έρχεται με γοργούς ρυθμούς και προβλέπεται ιδιαίτερα κρύος… Κανένας λόγος ανησυχίας όμως καθώς τα καυσόξυλα Ήφαιστος είναι πάντα κοντά σας με άριστη ποιότητα καυσόξυλων και πολύ χαμηλές τιμές!

Μιλήστε τώρα μαζί μας για να σας αναλύσουμε τις ιδιότητες του κάθε ξύλου και να σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενημερωθείτε για τις μεγάλες προσφορές μας και συγκρίνετε τις ασυναγώνιστες τιμές μας με τον ανταγωνισμό… θα εκπλαγείτε από τη διαφορά..!

Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορείτε να έχετε τα ξύλα που χρειάζεστε στο σπίτι σας, γρήγορα, εύκολα και νοικοκυρεμένα. Διανέμουμε καυσόξυλα σε όλη την Αθήνα (από τον Άλιμο και τη Γλυφάδα μέχρι το κέντρο, το Περιστέρι αλλά και τα βόρεια προάστια) όπως επίσης και σε ολόκληρο τον νομό Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!