Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στον ΣΚΑΪ – βραδυνό δελτίο ειδήσεων

Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στον ΣΚΑΪ - βραδυνό δελτίο ειδήσεων

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ μας προτίμησε για άλλη μια φορά, στη προσπάθειά της να προσφέρει στους θεατές της την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της αγοράς καυσοξύλων στην Ελλάδα.

Ο κύριος Γιώργος Κασκαλίδης μετά την πρωινή εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, εμφανίστηκε στη συνέχεια και στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (Τα Νέα του ΣΚΑΪ καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή με τη Σία Κοσιώνη.).

Αν θέλετε κι εσείς να τον ακούσετε να μιλάει για τη φετινή κίνηση στην αγορά, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Τα καυσόξυλα Ήφαιστος στον ΣΚΑΪ - βραδυνό δελτίο ειδήσεων

Ο φετινός Χειμώνας είναι ήδη εδώ, αλλά εσείς μπορείτε να νιώθετε σιγουριά καθώς τα καυσόξυλα Ήφαιστος είναι πάντα κοντά σας με πολύ χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα καυσοξύλων.

Μιλήστε κι εσείς τώρα μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις μεγάλες προσφορές μας. Διανέμουμε καυσόξυλα στην Αθήνα (από Γλυφάδα μέχρι και βόρεια προάστια) όπως και σε ολόκληρη την Αττική.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε σε ένα από τα καταστήματα που διαθέτουμε. Έτσι εμείς θα έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε, κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι όλα τα ξύλα μας είναι αρίστης ποιότητας, στεγασμένα και ξερά.

Καλέστε μας τώρα! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!