Γιατί καυσόξυλα Ήφαιστος

Γιατί καυσόξυλα Ήφαιστος

Η εταιρία μας βρίσκεται στον χώρο του εμπόριου καυσοξύλων εδώ κι πολλές δεκαετίες. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε κοντά στον πέλατη για την τέλεια εξυπηρετησή του αλλά και για την καλύτερη ποιότητα ξύλου για τους καταναλωτές μας.

Βασικές κατηγορίες καυσοξύλων και τι να προσέχετε…

Τα ξύλα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες στα σκληρά και στα μαλακά.

Τα σκληρά ξύλα είναι το δρύς-πουρνάρι και η ελιά που κρατάνε πολύ και έχουν μεγάλη διάρκεια στον τρόπο που καίγοντε αλλά είναι πολύ βραδύκαυστα γιαυτό χρειάζονται και ένα είδος προσανάματος η κάποιο άλλο μαλακό ξύλο για να έχουν ένα εύκολο άναμα.

Επίσης υπάρχουν και τα μαλακά ξύλα τα οποία είναι η οξυά και το πεύκο. Τα ξύλα αυτά έχουν εύκολο άναμα αλλά και μικρή διάρκεια καύσης, και γιαυτό χρειάζοντε τα βραδύκαυστα ξύλα για να κρατάνε πιο πόλυ.

Σα γενικότερο κανόνα να θυμάστε πως τα καυσόοξυλα πρέπει να συνδιάζονται…

Προσανάματα…

Στην συνέχεια θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα προσανάματα τα οποία βοηθάνε στο ξεκίνημα της φωτιάς αυτά είναι η ψιλοκομμένη οξυά, το κλαρί ελιάς,η παστίλια (στερεο οινόπνευμα), το δαδί (μικρά ξύλα εμποτισμένα με ρετσίνι) και το φυσικό κερί ανάματος το οποίο είναι κέρι από την εκκλησία στρογυλοποιημένο με νήμα ( και πάρα πολύ καλό για να ανάψουμε τη φωτιά στο τζάκι! Και το οποίο φυσικά μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας!)

Μόνο Ελληνικά ξύλα…

Τα ξύλα μας είναι μόνο ελληνικά, τα προμηθευόμαστε απο την Β.Ελλάδα και είναι πάρα πολύ ξερά.., και λόγω του κλίματος αλλά και λόγω του τεράστιου χώρου αποθήκευσης που διαθέτουμε. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει όποιο μέγεθος ξύλου επιθυμεί. Ενημερωτικά να προσθέσουμε ότι σχεδόν όλα τα ξύλα είναι στους 35 cm καλοκομμένα και σχισμένα για τζάκι.

Που θα μας βρείτε…

Διαθέτουμε 2 καταστήματα, με το πρώτο να βρίσκεται στον Άλιμο (Λεωφόρος Αλίμου 21) και το δεύτερο στο Αιγάλεω (Λεωφόρος Καβάλας 193) όπου μπορείτε να προμηθεύεστε ό,τι επιθυμείτε από εκεί.

Όσο για τους χώρους αποθήκευσης είναι 4 με τεράστιο χώρο για την αποθήκευση ξύλων που διαθέτουν και σκέπαστρα για να προστατεύοντε τα ξύλα και να είναι ξέρά χειμώνα-καλοκαίρι!

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι τα ξύλα πωλούνται με χωρικό κυβικό μέτρο χύδην (με απόφαση από το Φεκ του Υπουργίου ανάπτυξης). Οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέτρησης για την αγορά ξύλου να τον αποφέυγετε!

Για την αγορά καυσοξύλων… είμαστε η καλύτερη επιλογή σας!

Οι τιμές μας είναι οι πιο φτηνές που θα βρείτε σε όλη την αγορά, για ένα κυβίκο θα πληρώσετε 90 ευρώ και θα έχετε και 15 εύρω επιπλέον δώρο είτε σε ξύλα είτε σε προσανάματα… άρα βάση οφέλους το κυβικό σας έρχεται στα 75 ευρώ!

Είμαστε οι καλύτεροι στο χώρο των καυσοξύλων και αυτό μπορούμε να το αποδείξουμε με πράξεις… Ωστόσο για εσάς που δεν μας γνωρίζετε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε την εξαίρετη ποιότητα των ξύλων μας αλλά και του εππαγγελματισμού μας, παρά το να μας δοκιμάσετε!

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!